Hogekampweg 28 - 7316 MT Apeldoorn - 055 5761697 - 06 22276882 - info@dekwaliteitsvoeger.nl

Gevel in oude staat terugbrengen dankzij gevelrestauratie in Apeldoorn

Is uw gevel ernstig aangetast door vuil en wilt u ‘m terugbrengen in de oude staat, kies dan voor gevelrestauratie van de Kwaliteitsvoeger uit Apeldoorn. Wij kunnen uw gevel terugbrengen in de oude, vertrouwde staat en ‘m opnieuw de kracht en schoonheid laten uitstralen van voorheen. Dat kunnen we in de eerste plaats doen door de gevel heel intens te reinigen. Dat is mogelijk dankzij de speciale apparatuur die wij daarvoor hebben. Hiermee kunnen we de gevel en het voegwerk diep en intens reinigen zonder dat hierbij de gevel kan worden aangetast. Het resultaat is een mooie, schone gevel die te vergelijken is met de gevel van voorheen.

Gevelrestauratie in Apeldoorn door voegwerk te laten vervangen

Is het voegwerk van de gevel ernstig aangetast en is het niet toereikend om de gevel te reinigen, kies dan voor een grondige restauratie door het voegwerk van uw gevel in Apeldoorn te vervangen. Ook dat kan de Kwaliteitsvoeger voor u in orde maken. Dat begint bij het nauwkeurig verwijderen van het oude voegwerk door het voorzichtig eruit te slijpen en te hakken. Vervolgens zorgen wij voor een intense reiniging en kunt u bepalen wat voor soort nieuw voegwerk wij voor u aanbrengen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit: borstelwerk, gladwerk, knipvoeg, snijvoeg, schaduwvoeg en holle voeg.

Effectieve restauratie en bescherming van uw gevel in Apeldoorn

Zodra de restauratie is voltooid en uw gevel in Apeldoorn is teruggekeerd in zijn oude staat, zorgen wij er tevens voor dat uw gevel extra beschermd wordt. Dat doen we door verschillende middelen en coatings aan te brengen. Hierdoor is de duurzaamheid van het voegwerk gegarandeerd en zal het niet snel worden aangetast door vuil. Meer weten over gevelrestauratie in Apeldoorn, neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen


Certificaat Gevelreiniging & Hydrofobering