Hogekampweg 28 - 7316 MT Apeldoorn - 055 5761697 - 06 22276882 - info@dekwaliteitsvoeger.nl

Onze Apeldoornse specialiteit: ambachtelijk knipwerk

Als u aan de Kwaliteitsvoeger uit Apeldoorn vraagt waar zijn specialiteit ligt, dan zal hij ongetwijfeld ambachtelijk knipwerk opnoemen. Knipwerk is een onderdeel van het voegwerk. Zodra wij nieuw voegwerk aanbrengen kunt u kiezen uit allerlei verschillende soorten, zoals:

  • borstelwerk
  • gladwerk
  • schaduwvoeg
  • snijvoeg
  • holle voeg
  • knipvoeg

Een van onze specialiteiten is dus het aanbrengen van knipvoeg. Met deze methode brengen wij mortel aan tussen bakstenen en snijden dit tweezijdig en schuin af. Daardoor steekt de mortel een klein beetje buiten de bakstenen en dat heeft een heel bijzonder effect.

Ambachtelijk knipwerk uit Apeldoorn laten onderhouden/renoveren

Is uw gevel in Apeldoorn voorzien van ambachtelijk knipwerk, maar is de conditie van het voegwerk dermate slecht dat het vervangen moet worden? De Kwaliteitsvoeger doet dat voor u! Wij zorgen ervoor dat het oude voegwerk nauwkeurig wordt verwijderd en brengen het nieuwe voegwerk op vakkundige wijze aan. In sommige gevallen is het voegwerk misschien wel aangetast, maar is het overdreven om het voegwerk te vervangen. In dat geval kunnen we de gevel intens reinigen. Dat doen we met behulp van speciale apparatuur en middelen, waardoor een sterk vervuilde muur toch weer ontzettend schoon wordt, zonder dat hierbij de gevel wordt aangetast.

Ambachtelijk knipwerk in Apeldoorn laten beschermen

Zodra wij nieuw ambachtelijk knipwerk bij u in Apeldoorn hebben aangebracht zorgen we er tevens voor dat het nieuwe voegwerk extra beschermd wordt. Dat doen we met behulp van speciale middelen en coatings, die worden aangebracht op het voegwerk. Hierdoor is het voegwerk minder onderhevig aan vuil en is een lange levensduur gegarandeerd. Meer weten? Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over ons ambachtelijke knipwerk uit Apeldoorn.

Informatie aanvragen


Certificaat Gevelreiniging & Hydrofobering