Hogekampweg 28 - 7316 MT Apeldoorn - 055 5761697 - 06 22276882 - info@dekwaliteitsvoeger.nl

Gevelreiniging niet toereikend? Kies voor gevelrenovatie in Apeldoorn

Is uw gevel in Apeldoorn dusdanig aangetast dat gevelreiniging niet meer toereikend is, kies dan voor gevelrenovatie. Met het vernieuwen van de gevel kan deze er weer een hele lange tijd tegenaan. Gevelrenovatie is het makkelijkst uit te leggen aan de hand van een stappenplan. Waar het vaak aan schort bij een gevel is het voegwerk. Dat gaan we dan ook flink onder handen nemen door het te verwijderen. Dat doen we door het oude voegwerk eruit te hakken of te slijpen. Uiteraard doen we dat zeer nauwkeurig zodat de gevel niet wordt aangetast. Vervolgens worden de holtes goed gereinigd en kunt u een keuze maken uit de verschillende soorten voeg die wij voor u hebben. Denk bijvoorbeeld aan gladwerk, borstelwerk, schaduwvoeg, knipvoeg, snijvoeg en holle voeg.

Gevelrenovatie in Apeldoorn gaat gepaard met bescherming van voegwerk

Als het nieuwe voegwerk is aangebracht is de gevelrenovatie bij u in Apeldoorn bijna afgerond, maar niet voordat wij het voegwerk een extra bescherming meegeven. Dat doen we door het voegwerk te voorzien van een aantal speciale middelen en coatings. Hierdoor is het voegwerk beter bestand tegen de natuur en raakt het minder snel aangetast door vuil.

Na gevelrenovatie in Apeldoorn komt gevelonderhoud

Zodra renovatie van uw gevel in Apeldoorn af is, is het aan te raden om zo nu en dan uw gevel te laten reinigen. Hierdoor voorkomt u dat het vuil zich sterk hecht aan de gevel en wordt een mooie uitstraling van de gevel behouden. Zo’n gevelreiniging vindt plaats met speciaal apparatuur, waardoor de gevel intens gereinigd wordt en er geen kans bestaat dat de gevel door de reiniging wordt aangetast. Heeft u vragen of wilt u meer over gevelrenovatie bij u in Apeldoorn weten, neem dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen


Certificaat Gevelreiniging & Hydrofobering