Hogekampweg 28 - 7316 MT Apeldoorn - 055 5761697 - 06 22276882 - info@dekwaliteitsvoeger.nl

Effectief gevelonderhoud in Apeldoorn met speciale apparatuur

Wilt u uw gevel in Apeldoorn op een effectieve manier laten onderhouden, kies dan voor de methode van de Kwaliteitsvoeger. Wij zorgen ervoor dat uw vervuilde en aangetaste gevel grondig wordt schoongemaakt. Door de jaren heen heeft de gevel veel te verduren gehad door de natuur en allerlei andere zaken. Daarom is het best logisch dat de gevel is vervuild. Dankzij onze methode zorgen wij voor een diepe en intense reiniging waardoor uw gevel effectief wordt gereinigd. Ook voor bijvoorbeeld zeer hardnekkige vervuiling als graffiti kunt u ons inschakelen om het weg te halen.

Gevelonderhoud in Apeldoorn uitbreiden met gevelrenovatie

Is gevelonderhoud bij u in Apeldoorn niet toereikend en moet uw gevel worden voorzien van nieuw voegwerk? Ook dat kunnen wij voor u doen. Wij zorgen ervoor dat uw oude voegwerk eruit wordt gehaald en voorzien de gevel van nieuw voegwerk. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende soorten voegwerk, zoals knipvoeg, schaduwvoeg, snijvoeg, holle voeg, gladwerk en borstelwerk. Met het nieuw aangebrachte voegwerk kan uw gevel er weer ontzettend lang tegenaan.

Gevelbescherming onderdeel van gevelonderhoud in Apeldoorn

Zodra u ervoor kiest om uw gevel te laten onderhouden of te laten renoveren door de Kwaliteitsvoeger, kunt u er ook op rekenen dat wij uw gevel beschermen. Dat doen we door verschillende middelen en coatings aan te brengen. Hierdoor is de gevel beter weerbaar tegen invloeden van de natuur en wordt de gevel minder snel aangetast door vuil. Bent u geïnteresseerd in gevelonderhoud in Apeldoorn, neem dan gerust contact met ons op. 

Informatie aanvragen


Certificaat Gevelreiniging & Hydrofobering